Juhatus

Juhatus on advokatuuri alaliselt tegutsev juhtorgan. Juhatuses on vähemalt seitse liiget. Juhatus valitakse vandeadvokaatide seast kolmeks aastaks.

2021. aastal kuulusid juhatusse esimees Jaanus Tehver, aseesimees Imbi Jürgen ja juhatuse liikmed Indrek Sirk, Kadri Kallas, Karina Lõhmus-Ein, Katrin Orav, Peeter Kutman, Piret Jesse ja Toomas Vaher.

2021. aastal toimus 27 juhatuse istungit, sh 3 elektroonilist istungit. Istungitel olid päevakorras advokatuuri kui kutseorganisatsiooni igapäevatööd puudutavad küsimused, advokaadi kutse-eetika põhimõtete järgimine kutsetegevuses, advokatuuri puudutavate eelnõude ja seadusloome küsimused ning riigi õigusabi korraldamisega seotud küsimused. Istungid toimusid hübriidina samaaegselt nii füüsiliselt kui MS Teams keskkonnas.

Advokatuuri kantslerina jätkas Leen Eenpalu, büroojuhina Kerli Elbrecht ning assistendina Svea Žurba. Pearaamatupidajana jätkas Sirje Martin ja koolitusassistendina Ivika Viil. Juristina järelevalvetegevuse korraldamisel ja aukohtu abistamisel alustas Kersti Puuri, õigusloome ja välissuhtluse valdkonna juristina jätkas tööd Merit Aavekukk-Tamm,  juristi abina Emil Salulaid. Riigi õigusabi juristina alustas Kadi Kuldmeri ning riigi õigusabi infosüsteemi halduritena töötasid Nele Šavlin ja Birgit Erma.

Juhatuse liikmed

Loe veel

Juhatuse sündmused

Loe veel