Juhatus

Juhatus on advokatuuri alaliselt tegutsev juhtorgan. Juhatuses on vähemalt seitse liiget. Juhatus valitakse vandeadvokaatide seast kolmeks aastaks.

2020. aastal kuulusid juhatusse esimees Jaanus Tehver, aseesimees Imbi Jürgen ja juhatuse liikmed Indrek Sirk, Kadri Kallas, Karina Lõhmus-Ein, Katrin Orav, Peeter Kutman, Piret Jesse ja Toomas Vaher.

Juhatus kogunes 2 korda kuus teisipäeviti, vajadusel ka erakorraliselt.

2020. aastal toimus 31 juhatuse istungit ning vastu võeti 567 otsust. 


Advokatuuri kantslerina jätkas Leen Eenpalu, büroojuhina Kerli Elbrecht ning assistendina Svea Žurba. Pearaamatupidajana jätkas Sirje Martin ja koolitusassistendina Ivika Viil. Juristina järelevalvetegevuse korraldamisel ja aukohtu abistamisel jätkas Jane Rõuk, õigusloome ja välissuhtluse valdkonna juristina alustas tööd Merit Aavekukk-Tamm. Üldküsimuste juristina jätkas Anastassija Grigorjeva. 2020. aasta teises pooles tehtud struktuurimuudatuste järel üldjuristi ametikoht koondati ning tööle võeti juristi abi Emil Salulaid. Riigi õigusabi juristina jätkas Ege Sarri ning riigi õigusabi infosüsteemi halduritena töötasid Nele Šavlin ja Birgit Erma.

Juhatuse liikmed

Loe veel

Juhatuse sündmused

Loe veel